Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAKOVINA NA UDARU

Brodski SDP-ovci žele srušiti bivšeg ministra poljoprivrede

Tihomir Jakovina
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
31.01.2016.
u 13:44

Ovo nije inicijativa za rušenje Jakovine, nego za građenje svega onoga što je srušio ovakvim načinom rada, kaže Stribor Valenta

Deset općinskih ogranaka SDP-a zatražilo je hitno održavanje izvanredne stranačke konvencije u Brodsko-posavskoj županiji.

Kao razlog ove iznenadne inicijative, zamjenik predsjednika GO SDP-a Slavonskog Broda Stribor Valenta naveo je nezadovoljstvo članova načinom rada u Županijskoj organizaciji i izbornim rezultatima ostvarenim u ovoj županiji.

Dodao je kako je u gradskom odboru situacija bila izjednačena samo zahvaljujući kupovini nekoliko uhljeba te kako je na konvenciji održanoj prošle jeseni predsjednik županijskog ogranka i bivši ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina zabranio raspravu.

- Ovo nije inicijativa za rušenje Jakovine, nego za građenje svega onoga što je srušio ovakvim načinom rada – rekao je Valenta.

Jakovina je uzvratio kako je zahtjev za sazivanje konvencije legitiman, ali način na koji se to radi nije primjeren. Prema njegovim riječima, na takav potez treba gledati u svjetlu predstojećih unutarstranačkih izbora i osobnih ambicija pojedinaca.

- Zakulisne igre, igrokazi i podmetanja dijela članstva općinskih i gradskih organizacija potpuno su nepotrebne i nisu u duhu pravila i rada SDP-a. Kolega Valenta je zadnji koji bi trebao govoriti o uhljebima – rekao je Jakovina.

>> Jakovina: Papirologija za doniranje jabuka i mandarina nije bila prekomplicirana

Komentara 15

BU
Bulaba
14:30 31.01.2016.

Filoustašofašistofiloplinskobocaši najobičniji. Jest da drug Jakovina na prvi pogled djeluje kao teška maloumna seljačina koja nije bila u stanju voditi ni seosku poljoprivrednu apoteku u Bukovlju, ali to je samo površni i suštinski neutemeljeni dojam, uzrokovan iskrivljenim gledanjem kroz masonsku piramidu na hadezovskoj Power Point prezentaciji. Drug Jakovina je drugarsko sunce koje sja, sjaj u oku druga Tita, princ od kumrovečke političke škole, antifašističko srce koje kuca u antifašističkim grudima tim.

Avatar navijač
navijač
14:37 31.01.2016.

Hvala bogu vidimo da orjunaši nastavljaju svoj demokratski dijalog. Neka ih samo, to je ono što su htijeli napraviti drugima a vratilo im se kao bumerang.

SU
suncesmokvemaslina
14:47 31.01.2016.

dajte mu poticaj za uzgoj svinja ako uspije dodijelite mu nagradu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije