Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osnovne namirnice za blagdane

Koliko će nam novca trebati za blagdansku košaricu? Odojak i purica gotovo dvostruko skuplji

11.12.2023.
u 06:39

Odojak je, primjerice, u mesnicama prije nekoliko dana stajao od 7,50 do 8,50 eura za kilogram, no nekoliko dana kasnije skočio je na 10 eura. Na zagrebačkoj tržnici Dolac kilogram odojka u petak se u pravilu cijenio 12 eura.

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar zoster1
zoster1
07:21 11.12.2023.

Sada je prilika još malo dići cijene bar za 400% !! Ima se, može se ! Biti će plakanja u siječnju !

MA
majeltomoguce
08:43 11.12.2023.

Ma samo derite, a pametnjakovići neka kupuju kad su pametni! Možda će se konačno ljudi trgnuti i shvatiti što je Božić - blagdan mira i skromnosti! Sve te lampice ostavite u dučanima, a odojke i najskuplja jaja na svijetu ostavite na Dolcu - zašto financirati pohlepne trgovce? Pokažite im da možete i bez toga!

Avatar Castro
Castro
08:49 11.12.2023.

Skloni smo pretjerivanju sto se hrane tice, svega mora biti previse, uopce se ne jede vise za vrijeme Bozica, jedes koliko mozes. A oni koji se pretrpavaju, za njih mi nije ni zao. I ne znam cemu ta tema o " kosarici " !!' Zasto mora SVE biti. Neka bude koliko je moguce. Tako je uvijek bilo. Sindikati i mediji guraju te kosarice svakog Uskrsa i Bozica sto uopce nebi trebali. Svi imaju dovoljno, oni koji zaista ( ali zaista ) nemaju, njima se treba pomoci a pomagaju prijatelji, obitelj, susjedi..ne sindikati, mediji, politicari. Zato uzivajte u onome koliko imate, vise nam ne treba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije