Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKRAJINAC SE JAVIO

VIDEO Pogledajte kako izgleda Usikovo lice nakon okršaja protiv Furyja

Tyson Fury v Oleksandr Usyk
Foto: Andrew Couldridge/REUTERS
1/6
21.05.2024.
u 20:34

– Želim svima zahvaliti na podršci, svima koji podržavaju mene i moju državu. To mi je izrazito važno i to jako cijenim – kazao je apsolutni prvak.

Neporaženi Oleksandr Usik prošlog je vikenda ušao u boksačku povijest. Ukrajinski borac je na mega-spektaklu u Rijadu podijeljenom odlukom sudaca nadjačao Tysona Furyja i ujedinio pojaseve prvaka teške kategorije.

U prvom dijelu meča Kralj Cigana je dobro boksao, te zadavao je mnogo problema Usiku, koji je teško pronalazio put svojim udarcima. Britanac je kontrolirao borbu do kraja devete runde, kada je umalo završio u nokautu.

Naime, Ukrajinac je prvo snažnim lijevim krošeom načeo Furyja i onda ga zasipao kanonadom udaraca. Britanski teškaš se uspio zadržati na konopcima, no među njih je uskočio sudac, koji je Tysonu odmah počeo brojati.

Fury se našao u nokdaunu, ali je dobio dovoljno vremena za oporavak i na njegovu sreću, kada je sudac završio brojanje, oglasio se gong za kraj runde.

Njegov trener SugarHill Steward komentirao je Furyjev pokušaj da u tom trenutku ostane u borbi, podržao je njegovu strategiju, te je istaknuo kako u toj situaciji svaki boksač mora imati plan.

Usik je u posljednje tri runde bio bolji borac, te je tako stigao do 22. pobjede, najveće u karijeri. Putem video poruke zahvalio se navijačima, te pokazao kako mu izgleda lice dva dana nakon teškog okršaja protiv Furyja.

– Želim svima zahvaliti na podršci, svima koji podržavaju mene i moju državu. To mi je izrazito važno i to jako cijenim – kazao je apsolutni prvak.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije