Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKO PRIZNANJE

VIDEO Modrić je izlazio s terena u Villarrealu. Doživio je gromoglasne ovacije gostujućih navijača

Champions League - Semi Final - Second Leg - Real Madrid v Bayern Munich
VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS
19.05.2024.
u 22:10

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić je bio u udarnoj momčadi Reala te je igrao sve do 82. minute. Modrić je pri izlasku s terena Estadio de la Ceramica dobio glasne ovacije domaće publike, kojoj je uzvratio pljeskom.

Čak osam pogodaka postignuto je u ogledu pretposljednjeg 37. kola španjolske La Lige između nogometaša Villarreala i madridskog Reala, ali pobjednika nije bilo nakon konačnih 4-4. Činilo se kako prvak Real lakoćom ide prema novoj pobjedi jer je vodio čak 4-1 na poluvremenu. Dva pogotka za Madriđane je postigao Guler, u 14. minuti i sudačkoj nadoknadi prvog dijela te Joselu u 30. i Lucas Vazquez u 40. minuti.

Za domaćina je jedini strijelac bio Sorloth u 39. minuti, a upravo je kršni Norvežanin u uvodnih jedanaest minuta drugog poluvremena doslovno torpedirao uglednog suparnika. Od početka drugog dijela, do 56. minute, Sorloth je još tri puta pogađao Realovu mrežu i doveo svoju momčad do konačnih 4-4. Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić je bio u udarnoj momčadi Reala te je igrao sve do 82. minute. Modrić je pri izlasku s terena Estadio de la Ceramica dobio glasne ovacije domaće publike, kojoj je uzvratio pljeskom.

Barcelona je pobjedom 3-0 na domaćem terenu protiv Rayo Vallecana osigurala drugo mjesto na kraju sezone. Prvi pogodak na ogledu je dao Lewandowski već u trećoj minuti, a utakmica je riješena kada je Pedri dao dva brza pogotka, u 72. i 75. minuti. Trećeplasirana Girona je bila uvjerljiva kod Valencije gdje je pobijedila 3-1. Strijelci su bili Savinho i Dovbik uz autogol Gasiorowskog, dok je četvrti Atletico na domaćem terenu poražen od Osasune čak 1-4. Dva gola za sastav iz Pamplone je dao Raul Garcia, dok su po jedan dodali Oroz i Torro. Za Osasunu je zaigrao i hrvatski reprezentativac Ante Budimir, u igru je ušao u 84. minuti.

VEZANI ČLANCI:

U direktnoj borbi za šesto mjesto Real Sociedad  je u gostima svladao Betis 2-0. U prvom poluvremenu su domaću mrežu pogađali Brais Mendez i Mikel Merino. Nakon ovog kola su poznati i svi putnici u Segundu, odnosno, drugu ligu. Almeriji i Granadi se pridružio Cadiz koji je u ovom kolu odigrao nedovoljnih 0-0 na domaćem terenu protiv Las Palmasa. Bod spasa uhvatila je Mallorca koje je odahnula nakon domaćih 2-2 protiv Almerije. Veliki pogodak za bod Mallorce postigao je Darder u 83. minuti.

Ključne riječi

Komentara 1

ST
StariSokol
11:59 20.05.2024.

Divim se Modriču, nrgovom talentu i vještinama. Međutim pitam se da zar naše sportske zvijezde ne znaju ništa drugo nego otvarati restorane i kafiće, kupovati vile i automobile. Neka pogledaju u šta svijetske zvijezde ili glumci ulažu.Zašto Modrić ne uredi svoju rodnu kuću. Koštalo bi manje od njegovoga jednoga naj jeftinijega auta. Došli Kinezi da vide Modrićevu rodnu kuću pa pitaju da gdje se mogu karte kupiti. Imali su šta i vidjeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije