Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESTIGAO ČAK I ŠUKERA

Ubojiti vatreni nije mogao bolje pogoditi formu: Euro se bliži, a on dobio posebno priznanje

Euro 2024 Qualifier - Group D - Armenia v Croatia
VAHRAM BAGHDASARYAN/REUTERS
21.05.2024.
u 13:59

Ove sezone 32-godišnji Kramarić je u Bundesligi ukupno postigao 15 pogodaka uz šest asistencija, a sezonu je zaključio na diobi šestog mjesta ljestvice strijelaca

Kicker, ugledni njemački sportski magazin, baziran velikim dijelom na nogometu, izabrao je hrvatskog reprezentativca Andreja Kramarića za najboljeg igrača posljednjeg kola Bundeslige.

U tom posljednjem, 34. kolu, Hoffenheim je izborio izlazak na europsku scenu nakon domaće pobjede protiv Bayerna od 4-2. Gosti iz Muenchena su vodili 2-0 nakon samo šest minuta igre. U osmoj minuti Kramarić je asistirao za prvi pogodak domaćina, dok je u drugom poluvremenu hrvatski reprezentativac postigao tri gola, u 68., 85. i 87. minuti za veliki preokret i slavlje Hoffenheima.

Kicker je opisao sve majstorije koje je Kramarić režirao u ogledu protiv uglednog suparnika, ali i naveo kako je Kramarić godinama glavni adut Hoffenheima na putu do svih klupskih uspjeha.

Ove sezone 32-godišnji Kramarić je u Bundesligi ukupno postigao 15 pogodaka uz šest asistencija, a sezonu je zaključio na diobi šestog mjesta ljestvice strijelaca.

Kramarić dres Hoffenheima nosi od 2016. godine te je trenutačno na brojci od 115 prvenstvenih golova. Gledaju li se isključivo ligaški pogoci unutar jedne od Liga petica onda je Kramarić s golovima protiv Bayerna postao najbolji hrvatski strijelac svih vremena. Prestigao je Davora Šukera koji je u španjolskoj La Ligi postigao 114 pogodaka. Šuker je za Sevillu dao 76 golova, a za madridski Real 38.

U dresu hrvatske reprezentacije Kramarić je dosad skupio 91 nastup te 28 golova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije