Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TO BI BILA - BOMBA

Ruud van Nistelrooy preuzima Hajduk?! Društvenim mrežama danima kruži 'provjerena informacija'

Arsenal v PSV Eindhoven
Foto: Marc Aspland/NEWS SYNDICATION
1/2
21.05.2024.
u 09:47

Van Nistelrooy je prije godinu dana s PSV-om uzeo nizozemski kup, no od tada je bez posla. Slobodan je, što je u stvari i jedino gdje ga s Hajdukom možemo poistovjetiti

Dovesti u istu rečenicu legendarnog nizozemskog napadača Ruuda van Nistelrooyja i splitski Hajduk već je samo po sebi prilično hrabar potez. Nekadašnji topnik PSV-a, Manchester Uniteda i madridskog Reala već je godinu dana bez trenerskog angažmana, a sad ga se povezuje, ni manje ni više već s Hajdukom. Istini za volju, krajnje je upitno koliko su ta dovođenja u zajednički kontekst zapravo stvar kojoj se može vjerovati, ali u Hajduku je sve moguće, pa tako i to...

Poznato je da Hajduk traži trenera za iduću sezonu. Ni ovoga ljeta na Poljudu se neće slaviti titula prvaka, a zbog toga su klub prije mjesec dana napustili i predsjednik Lukša Jakobušić i dotadašnji trener Mislav Karoglan. Na kraju sezone otići će i sportski direktor Mindaugas Nikoličius. Novi predsjednik je Ivan Bilić, a ime prvog operativca za sport, kao i trenera još uvijek nije poznato. Upravo je Van Nistelrooy jedan od onih koje se spominje, znajući i to da su iz kluba, također sporednim kanalima, najavili dovođenje stranca na klupu.

Arsenal v PSV Eindhoven
1/7

No, u Hajduku najprije treba razriješiti pitanje sportskog direktora ili barem segmenta uprave za sport. Spominje se da bi novi član uprave za sportska pitanja (ili sportski direktor) mogao postati Nikola Kalinić. Tek kada se kadrovski riješi situacija "na katu", može se razgovarati o trenerskim imenima, osim ako trenere već ranije nije upravi predložio Nikoličius, sportski direktor u odlasku. Bilo kako bilo, po društvenim mrežama kolaju svakakva imena, a ono sjajnog nizozemskog napadača svakako je najzanimljivije.

Van Nistelrooy je prije godinu dana s PSV-om uzeo nizozemski kup, no od tada je bez posla. Slobodan je, što je u stvari i jedino gdje ga s Hajdukom možemo poistovjetiti. Sve ostalo, od njegovog renomea, plaće pa nadalje, budimo realni, nije u Hajdukovu dometu. No, "provjerene informacije" kolaju po Twitterima, Instagramima...

- Twitterom kruži vijest da 47-godišnji Ruud van Nistelrooy preuzima Hajduk! Posljednji klub koji je vodio je PSV, tamo se zadržao 50 utakmica sa skorom 34 pobjede, 8 remija i 8 poraza - stoji u jednoj objavi.

Na tu se temu povukla i rasprava na Redditu:

- Može doć on skupa sa Mourinhom, Kloppom i  Fergusonom i opet će naše princeze ko k***c igrat - jedan je od komentara.

Ključne riječi

Komentara 5

ST
sttipe
21:10 21.05.2024.

Sprd.. Savršeno bi se uklopija s Ođiđom, Kalinićima, Trajkovskim, i ostalim veteranima, i oporavljenicima.. Hajduk je postao prosječna hr firma.. Svi potentni otišli za boljim novcima, ostala 2-3 koji moraju sve napravit, i gomiletina onih za brojno stanje. Može ovaj doć ako mu triba papir da je negdi bija trener. Jer trener i tako triba samo pro forme!! Ka sljedeći za potirat dok karavane prolaze, i juniori odlaze..

Avatar Castro
Castro
11:20 21.05.2024.

HAHAHA.....i sto ce onda biti ako on bude trener? I ako dovedu Modrica, Lewandovskog , Gvardiola ....mislite zaista da bi nesto mogli onda. Nakon ovoliko godina ne kuzite da nisu problem ni treneri ni igraci. Napravite dobru reportazu o tome, emisiju , pisite svaki dan da pomognete razumjeti onima koji se nadaju i da mozda konacno progeldaju svi dole. Nikad taj klub nece nista napraviti.

CU
Cuturas
07:25 22.05.2024.

Njima treba Ruuda Feker da vidiš kak bi se razbuditi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije