Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIČANSTVENA POBJEDA

Rukometna legenda traži novi nadimak za Hrvatsku. Evo što su očarani fanovi smislili

EHF 2024 Men's European Handball Championship - Preliminary Round - Group B - Spain v Croatia
Foto: Kai Pfaffenbach/REUTERS
1/14
13.01.2024.
u 10:01

"Generacija Kauboja je otišla, a nova se predstavila", napisao je Uninformed Handball Hour na X-u. Pohvale i čestitke dolaze iz cijelog rukometnog svijeta koji aktivno smišlja novi nadimak za sjajnu hrvatsku reprezentaciju. Svoje prijedloge i ideje ostavite u komentarima!

Hrvatska rukometna reprezentacija je Europsko prvenstvo u Njemačkoj otvorila fantastičnom pobjedom nad europskim doprvakom Španjolskom rezultatom 39:29. Momčad Gorana Perkovca je odigrala perfektnih 60 minuta i privukla pozornost čitavog rukometnog svijeta.

Bivši danski rukometaš Rasmus Boysen (31) sada radi kao analitičar. Na društvenoj mreži X prate ga 23 tisuće fanova. Nakon pobjede Hrvatske oduševljeno je napisao: . "Tradicija, emocije, obrana, navijači, Červar, Balić, Duvnjak, budućnost. Teško ih je ne voljeti."

Uninformed Handball Hour također se objavom osvrnuo na sjajnu utakmicu. "Hrvatska, dobro došla u moderni rukometni svijet. Generacija Kauboja je otišla, a nova se predstavila", napisali su.

VEZANI ČLANCI:

Boysen ih je izazvao da smisle novi nadimak za reprezentaciju. "Snajperi? Hrvatska je protiv Španjolske imala 96 posto uspješnosti šuta", odgovorili su.

GALERIJA Veličanstvena Hrvatska na impresivan način uništila europskog doprvaka Španjolsku!

EHF 2024 Men's European Handball Championship - Preliminary Round - Group B - Spain v Croatia
1/12

Komentara 17

Avatar Bill Carson
Bill Carson
10:54 13.01.2024.

Ne treba nam nadimak. I tako nitko normalan iste ne koristi. Oni su hrvatska rukometna reprezentacija ili skraćeno rukometaši.

Avatar Felix24
Felix24
10:54 13.01.2024.

E da je sada Perkovac poput Ćire pa da ih spusti na zemlju jer ako se već sada emocionalno isprazne onda je to opasno a pogotovo ako krenu u onu LAKO ĆEMO Hrvatsku šemu. Tada bi nas Austrijanci mogli isprašit ko mi Španjolce.

PA
pan-am
14:08 13.01.2024.

Strojobravari !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije