Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Arsenal

Romero: Spreman sam otisnuti se u jaču ligu

Nogomet
AFP
21.03.2010.
u 13:44

Nekonstantnost u formi Manuela Almunije, kao i propuštene prilike Lukasza Fabianskog i Vita Mannonea, mogli bi natjerati Arsenal da podraži novo rješenje za problem među vratnicama.

Tvrdi to New of the World, a prenosi Goal.com u čijem se tekstu navodi kako londonski "topnici" razmišljaju osnažiti momčad argentinskim reprezentativcem i golmanom AZ Alkmaara Sergiom Romerom.

Romero je, smatra, prerastao nizozemsko prvenstvo i voljan je uhvatiti se u koštac s novim izazovom, a Arsenal u svakom slučaju to jest.

- Razvojem karijere u Nizozemskoj sam zadovoljan, ali stigao sam u Europu kako bih branio u njenim najjačim ligama. Uskoro ću biti spreman na promjenu sredine - veli 23-godišnji čuvar mreže čija bi vrijednost mogla narasti po završetku Svjetskog nogometnog prvenstva.

Inače, Romero je ugovorno vezan za AZ do 30. lipnja 2013. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije