Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atletika

Perković osvojila drugo mjesto u svome prvom ovogodišnjem nastupu u Dijamantnoj ligi

Diamond League - Meeting de Paris
Foto: Sarah Meyssonnier/REUTERS
1/2
09.06.2023.
u 23:12

U poretku bacanja diska nakon dva od pet natjecanja Dijamantne lige vodi Allman s 17 bodova ispred Francuskinje Meline Robert- Richon (8), dok je Sandra Perković treća s 7 bodova

Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković osvojila je drugo mjesto u bacanju diska na mitingu Dijamantne lige u Parizu. Sandra je na budućem olimpijskom poprištu došla do drugog mjesta sa svojim najboljim hicem sezone od 65.18 metara.

Perković je tu daljinu postigla u prvom pokušaju, a osim njega, imala je samo još jedan ispravan hitac - 65.08 u trećoj seriji.  Za Perković je ovo bio prvi ovogodišnji nastup u Dijamantnoj ligi. Pobijedila je Amerikanka Valerie Allman s rekordom mitinga od 69.04 metra, dok je treća bila Njemica Kristin Pudenz (62.87).

VEZANI ČLANCI:

U poretku ove discipline nakon dva od pet natjecanja Dijamantne lige vodi Allman s 17 bodova ispred Francuskinje Meline Robert- Richon (8), dok je Sandra Perković treća s 7 bodova. Za sedam dana je na rasporedu Bislett miting u Oslu.

VIDEO Vatreni odradili trening za polufinale Lige nacije bez Marka Livaje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije