Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RADI ČUDA

Pep i Kovačić nahvalili Gvardiola: Doveli smo najbolje krilo na svijetu. Nevjerojatno je kako igra

Premier League -  Fulham v Manchester City
Foto: David Klein/REUTERS
1/4
11.05.2024.
u 18:32

"Potpisali smo nevjerojatnog igrača koji će nam biti snaga još puno, puno godina", rekao je trener Cityja Pep Guardiola. Joško Gvardiol je u završnici sezone oduševio igrače, trenera i navijače Manchester Cityja

Manchester City je u 37. kolu Premier lige rezultatom 4:0 pobijedio Fulham. Dva gola je u susretu zabio hrvatski reprezentativac i najskuplji branič svijeta, Joško Gvardiol. "Građani" sada imaju dva boda više od Arsenala s kojim se natječu za naslov prvaka Engleske. Završnica će biti iznimno napeta jer su pred momčadima još dvije utakmice, a niti jedna si ne može dopustiti loš dan.

Današnji performans bio je samo potvrda fenomenalne forme Gvardiola. Najprije je pronašao mrežu u 13. minuta kapitalizirao dupli-pas Kevina De Bruynea i svladao vratar Fulhama. Potom je zabio i u 71. minuti nakon ubačaja Bernarda Silve. Mogao je i do trećeg kola kada su njegovi suigrači željeli da u 96. minuti puca jedanaesterac, ali sam je Hrvat to odbio obzirom da on nije izvođač kaznenih udaraca.

VIDEO Luka Modrić plakao nakon drame: 'Ovo bi mogao biti kraj'

Gvardiol je tako u ovoj sezoni zabio pet golova za Manchester City. Najprije je zabio početkom travnja u Ligi prvaka protiv Real Madrida. Nakon toga zabio je prvi gol u Premier ligi protiv Lutona, a potom i protiv Nottingham Foresta. U Manchester je stigao prošloga ljeta za visokih 90 milijuna eura, a tada je za engleske prvake potpisao i Mateo Kovačić.

"Nevjerojatno je kako igra. Dugo ga poznajem, nevjerojatno je kvalitetan igrač. Može igrati naprijed ili pozadi. Nevjerojatan tip i igrač, sretan sam što je zabio te golove", rekao je Kovačić o svome reprezentativnom suigraču. Pohvale je za Gvardiola imao i Pep Guardiola koji ga je odmah po dolasku stavio u prvu momčad i podupirao ga čitave sezone.

"Prvi gol...  Doveli smo najbolje krilo na svijetu! Nakon utakmice protiv Wolverhamptona igrači su dobili tri dana odmora, a Gvardiol je bio jedini koji je došao u trening-centar radi oporavka. Potpisali smo nevjerojatnog igrača koji će nam biti snaga još puno, puno godina", rekao je trener Cityja.

GALERIJA Ovo je popis najskupljih hrvatskih igrača. Jednom vatrenom cijena je drastično skočila

Premier League -  Fulham v Manchester City
1/13

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije