Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ŠOKU SU
Povratak na članak

Nizozemci o senzaciji Zrinjskog: Osramoćeni smo na opskurnom stadionu i zabačenom dijelu Europe

Nizozemski mediji u šoku su nakon poraza od plemića iz Mostara pa su to nazvali 'mostarskom sramotom', kakav je naslov De Telegraafa uz komentar.

Komentari 7

SP
Spezzi
08:45 22.09.2023.

S obzirom da su nasjeli na bošnjačko-muslimansku propagandu pa su gnjusne laži o Zrinskom i stadionu objaviljivali na svojim službenim stranicama, nisu bolje ni zaslužili, pokazali su da su naivci. A s druge strane se pokazalo koliko neke u BiH boli uspjeh jednog hrvatskog kluba iz Herc.

VL
Avatar megatronman
megatronman
09:02 22.09.2023.

Baš su jadni i bijedni. Pravi sportaši bi čestitali pobjedničkom klubu, a i naučili iz ovog poraza. Samo svjedoči koliko nas omalovažavaju tzv. gordi Europljani.

VL
PO
Poletarac101
08:35 22.09.2023.

Sa najravnijeg djela europe su mislili da bu sve ravno i glat išlo😁

VL
SS
sokac sa drave
09:57 22.09.2023.

Nizozemci kao cuveni engleski uvlakaci cuveni kao djubrad jos iz vremena kolonija gdje su odlicno suradjivali.Njihovi plavci su dopustili Mladicu da pobiju u srebrenici ljude i djecu.Logicno je da su u mostaru dobili sto su zasluzili

VL
DU
Deleted user
09:42 22.09.2023.

U Ilirikiumu su se rađali rimski imperatori dok su ovi skakali s grane na granu. Mi smo bili civilizacija s rimskim akvaduktima,palačama,mozaicima,legijama,forumima,arenama dok su Germani jeli prstima izvađenim iz bulje! Dovoljno je uzet kartu Europe,povuć parelelu istok-zapad,sjever-jug i vidjet gdje se sjeku .Gdje je srce i koljevka europske civilizacije! Smrt germanskim imperjalističkim lažima i ubermanschen rasistima! Ne postoji Balkan,ne postoje južni Slaveni,nikad nije postojala seoba naroda!

VL
Avatar Stradun
Stradun
16:53 22.09.2023.

Pa ti su opskurniji od Zrinjskog.

VL
KU
Kujttim
14:31 22.09.2023.

Kad izgubiš prednost od 3 gola, i to još iz države koja je u političkom smislu pod protektoratom, dakle, izmišljena i nesređena mala Jugoslavija, onda je potpuno razumno to reći. Čestitke Zrinjskom jer je napravio fantastičan preokret. U političkom kontekstu, Nizozemci su potpuno u pravu za komentar, ali u sportskom smislu nisu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.