Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na prekretnici
Povratak na članak

Mavrović: U ring ne želim ići kako bih paradirao i privukao publicitet

- Svakim sam treningom sve bliže povratku u ring, ali neću odlučiti do veljače - ističe bivši europski prvak.

Komentari 15

CA
capto a parva
07:30 09.12.2012.

... novac je dovoljan za paradiranje ...

VL
Avatar Becarina
Becarina
07:47 09.12.2012.

Zeljko,boksaj radje sa zenama.To ne boli toliko.

VL
SP
Spectator
08:11 09.12.2012.

Željko, shvati ovo dobronamjerno ! Postoji vrijeme za školu,za ljubav, za obitelj, za "izazove", kako si ih, sjećam se, zvao(neuspio eksperiment s "eko" proizvodnjom). A postoje i neke godine, kada se više ne rade stvari, koje si radio prije! Trener-OK, ponovno aktivno u ringu, bojim se, biti će za tebe još jedan neuspjeh i razočaranje. Budi zadovoljan onim što imaš i stani na loptu !!Susjed sa Srednjaka.

VL
CP
copy paste
08:15 09.12.2012.

a šta se dogodilo sa proizvodnjom eko-svinja,ručno ubranim žitom i proizvodnjom beskvasnog kruha ili kako je već nazivao te svoje patvorine.nije vrag da je propalo pa sad nema ni za crnu kiflu od običnog brašna.

VL
IL
iluzionist
17:18 09.12.2012.

pusti ti to mogao bi željko iznenadit samo se mora još malo nabildat. jako daleko je on u biti dogurao i šteta da je onda stao. da dobije tri-četri borbe za redom bio bi u kombinaciji za mec s klickom. holifild se tukao s oko 50 godina.

VL
VE
Vexans
08:03 09.12.2012.

Istina što govori g.Mavrović.Sve van ringa ga je duboko razočaralo.Oni koji su mu trebali dati sigurnost i svoje znanje ,dali su svoju pokvarenost i pohlepu.U boksu je bio,i biti će,vrhunski jer je radio pošteno i srcem.Kad nije moga kontrolirati "poslovni ring" počeo je dobivati niske udarce od ljudi kojima je vjerovao.Oni su se obogatili,uništili proizvodnju,napuhavali cijene proizvodima,...on je dalje vjerovao do samog kraha.Zato mislim da će ,svima nama draga ŠAKA SA SREDNJAKA uspijeti u povratku u ring jer su mu ruke čiste:trening,trening i samo trening!

VL
CR
crocro
08:35 09.12.2012.

Željka cijenim kao borca i uvijek sam vrijeke posvetio gledajući Željka u okršajima. Dosta sam živaca izgubio kada sam mislio da mu samo malo fali do pobjede, da izvede poneki žestoki udarac protivniku i da ga složi na pod. Tako je to bilo naročito u borbi s Lewisom. No, sreća se nije osmjehnula Željku. Mislim da ideja povratku u ring, Željku nije najbolja odluka. Satistika ide na ruku onima do 40 godina, poslije su statistički podaci porazni sa starije. Jednostavno organizam ne može slušati mozak, jer mlađi je brži, jači i izdržljiviji. Dakle, u ring može s nekim sličnih godina, u neke revijalne ili egzibicijske mečeve, ali u ozbiljne mečeve s nabrušenim protivnicima koji neće milovati Željkovu glavu, ne bi bilo produktivnu ulaziti. Mislim da se ovdje radi o novcu, jer je želja za novcem jača od glave i tijela. U protivnom prosječnog boksača ništa ne bi moglo potaknuti u tim godinama na povratak u ring. Željko, ja te cijenim i biti će mi žao gledati da te netko mladi. Radije bi zadržao u sjećanju dok si ti mladio druge.

VL
Avatar pula125
pula125
08:45 09.12.2012.

Za sve postoji vrijeme. Njegova boks karijera je neumitno prošlost i sve druge opcije su samo pusti snovi. I ja bi da imam opet 18 al neide.

VL
K1
k1milica
08:55 09.12.2012.

nije bitno kako jako udaras bitno je koliko udaraca mozes primiti a da se i dalje nastavis boriti,,,,,respect!!!

VL
IV
ivaan
09:35 09.12.2012.

. Može se organizirat meč veterana: Željko Mavrović - Majk Tajson

VL
VA
Vucin Apostol
13:43 09.12.2012.

" Najprije je to bila teretana, potom sam sparirao s curama, a zatim i s dečkima koji znaju nešto s rukavicama" Sutra u novinama:Mavrović pozvan na sud od strane udruge iskompleksiranih žena zbog seksističkih izjava...

VL
Avatar Svećenik
Svećenik
14:59 09.12.2012.

Kad mu žene prije meča odredi što će jesti, pasti će na poluvelter kategoriju, kao i prošli puta.

VL
AP
apolon
18:55 09.12.2012.

Željko je imao tu nesreću što je za svjetsku titulu boksao protiv "jednog od najboljih boksača svih vremena" L .L. kako je uoči meča dobro procijenio Leonard Pijetraj...Mavrovićeva očekivanja da će nakon 12 "odrađenih" rundi biti u velikoj prednosti potpuno biti u velikoj prednosti potpuno su se izjalovila, pokazalo se da je Lenox.L imao snage za svih 15 rundi dok Željko uz "blagovanje" makrobiotike nije... makrobiotika je za "čitače" Glorije a ne za tako naporan sport poput profi-boksa... povratak nakon 14g, je moguć ali samo uz jedan ili dva meča sve ostalo je ubijanje organizma.

VL
Avatar ambientocclusser
ambientocclusser
19:38 09.12.2012.

A došao je u dobru formu, ovaj put prehrana nije makrobiotička, sad je bez otkrivanja tople vode bazirao na visokoproteinskim namirnicama, samo nek vještina dođe do izražaja. Dakle dobar trener, pa neka proba. Kad je zadnji put foreman postao svetski prvak, bio je prilično stariji i usaljeniji. Žao mi je da je povod ovome neuspjeh u privrednoj proizvodnji :(

VL
SA
SI aka SI
12:46 10.12.2012.

Mavrović je u doba kada je prestao boksati imao puno jaču konkurenciju nego što je to danas u boksu. Danas imaš braću Kličko i hrpu nedoraslih protivnika. Tada su boksali Lewis i Holyfield, Tyson (premda je već bio daleko od najboljih dana), Bruno, Hyde, Bowe itd itd. Naravno da je onda bilo i teže doći do meča za titulu, a kamoli do titule. Svejedno, danas je konkurencija slabija, ali je i Mavrović 14 godina stariji. Pretpostavljam da će se vratiti sigurno, ali da će nakon 2-3 "lakša" meća procijeniti da li je spreman za nešto više ili ne. Osim 43 na leđima, problem je i njegovih 90 kg što ga čini patuljkom u odnosu na braću Kličko. Nekakvo je pravilo da su se najbolji teškaši vrtili od 100-110, izuzev Alija koji je ipak bio kategorija za sebe

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.