Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izjava kapetana

Marko Capan: 'Svi smo trenutno tužni, nismo osvojili prvo mjesto, ali ovo je medalja zlatnog sjaja'

Dortmund: Četvrtfinale Lige prvaka mladih, Borussia Dortmund - HNK Hajduk
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
24.04.2023.
u 20:33

Hajdukova je momčad je na kraju prvog poluvremena primila gol iz penala, a u drugom je AZ zabio još četiri i tako odnio pobjedu. Ipak igrači ističu kako trebaju biti zajedno u porazu, ali i ponosni na ono što su postigli u ovom natjecanju

Ishod derbija protiv AZ Alkmaara komentirao je i kapetan momčadi Marko Capan. "Svi smo trenutno tužni, nismo osvojili prvo mjesto, ali ovo je medalja zlatnog sjaja. Trebamo svi biti ponosni. Kada se slegnu dojmovi mislim da ćemo znati što smo napravili", rekao je kapetan Hajdukovih juniora koji su u Ženevi izgubili 5:0. "Ušli smo u utakmicu kako smo se dogovorili, falilo je mirnoće. AZ je bio bolji, čestitam im na pobjedi. Idemo skupiti glave, svi biti zajedno u porazu, a zapravo pobjedi", govori kapetan, piše Dalmatinski portal

Poraz je komentirao i vratar Borna Buljan ustvrdivši: "Raspali smo se u drugom poluvremenu, ne znam zbog čega se to dogodilo, je li zbog umora ili je svemu kriv prvi gol iz jedanaesterca u posljednjem trenutku prvog poluvremena, ali nismo se uspjeli vratiti u utakmicu, a imali smo 45 minuta vremena." I on je istaknuo da usprkos tuzi zbog poraza trebaju skupiti snage i uzdignute glave nastaviti igrati u ostatku sezone na domaćoj sceni.

VIDEO: Navijači Hajduka uz pjesmu i ples spremaju se za utakmicu, ovo je atmosfera u Ženevi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije