Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOŠARKAŠKA ZVIJEZDA

Igrač Partizana na slobodan dan otišao iz Beograda i odao počast hrvatskoj sportskoj legendi

Petrović muzej
Screenshot twitter
08.12.2023.
u 19:56

"Riječ je o paklenom igraču", rekao je Aco Petrović kada je upitan o Bruni Caboclu s kojim je surađivao u brazilskoj reprezentaciji. Brazilac ga je sada oduševio nenadanom posjetom

Brazilski košarkaš Bruno Caboclo, jedan od najboljih igrača u preokretu Partizana protiv Olimpije u Euroligi (82:69) odlučio je svoje slobodne dane provesti u Zagrebu.

Na društvenim mrežama je informaciju potvrdio i legendarni Aco Petrović, a posebno je bivšeg hrvatskog igrača i trenera oduševilo što je Brazilac želio u Zagrebu vidjeti. Naime, odlučio je posjetiti Muzej Dražena Petrovića. Kroz muzej ga je proveo Draženov nećak, Marko. 

GALERIJA Projekcija filma 'Naš mali' i dodjela Draženovih nagrada u Zagrebu

Petrović muzej
1/32

Brazilac je u srpsku momčad stigao pred svega nekoliko tjedana, ali vrlo se brzo uklopio u momčad trenera Željka Obradovića. Upravo je Petrović, koji je radio u reprezentaciji Brazila, imao riječi hvale za Cabocla.

VEZANI ČLANCI:

"Ukoliko je točna informacija da je Partizan dogovorio Bruna Cabocla, potvrđujem da je riječ o paklenom igraču", rekao je Petrović prije potpisa. U posljednjoj utakmici ubacio je 16 poena uz pet skokova i značajan doprinos u obrani.

VIDEO Bivši NBA igrač Gordan Giriček o teškom periodu u svojoj karijeri: 'Sjeo sam na kauč i plakao'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije