Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Zablistali'

Hrvatski rukometaši oduševili gestom u Beogradu! Tako se predstavlja svoju zemlju

12.04.2019.
u 09:28

Hrvatski reprezentativci bili su srdačno dočekani u beogradskoj Štark Areni, gdje su domaći navijači većim dijelom dvoboja korektno navijali. Nadamo se da će tako biti i u Zadru

Hrvatska rukometna reprezentacija iz Beograda se vratila s bodom. U 3. kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo izabranici Line Červara igrali su sa Srbijom 25:25. Dvadesetak sekundi prije kraja utakmice Duvnjak je zabio za izjednačenje.

Hrvatska je vodeća u skupini s pet bodova ispred Švicarske (4 boda), Srbije (2) i Belgije (1). U nedjelju se igra susret 4. kola, a naša reprezentacija u Zadru u dvorani Krešimira Ćosića ugošćuje Srbiju (20.30 sati).

1/3

Hrvatski reprezentativci bili su srdačno dočekani u beogradskoj Štark Areni, gdje su domaći navijači većim dijelom dvoboja korektno navijali. Nadamo se da će tako biti i u Zadru.

Naši reprezentativci nakon susreta učinili su još jednu lijepu gestu i ''vratili'' svlačionicu u prvobitno stanje. Počistili su za sobom, a prostorije su na kraju blistale.

Fizioterapeut hrvatske reprezentacije Damir Kajba na svom je Instagramu objavio fotografije iz svlačionice nakon što su igrači napustili prostorije. Sjajan primjer drugima. Tako se predstavlja svoju zemlju!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NEK SE VIDI😁😁😁 #croatiafulloflife❤❤❤

A post shared by Damir Kajba (@damirkajba) on

>> Pogledajte što je Musa rekao nakon susreta sa Srbijom

Komentara 47

NI
Niknaknok
10:04 12.04.2019.

Jučer nabrijavanje na navijačku osvetu. Danas korektno.

80
8.000 eura, 8.000 eura!
11:31 12.04.2019.

To zviždanje i ružni i uvredljivi povici ostat će još decenijama ali budimo iskreni to je ipak manja grupa ljudi u dvoranama koja ima režiju u svojim rukama i koji potaknu druge navijače. To se događa kako u Srbiji tako i u Hrvatskoj. Političari u obje države i neki mediji krivi su za cvjetanje extremne desnice što se može vidjeti kako u Srbiji tako i u Hrvatskoj ali i u sve više zemalja u svijetu na čelu sa Amerikom i njihovim tzv predsjednikom. Ajde desičari pa sad lupajte minuse do mile volje.

TO
tonimohave
11:51 12.04.2019.

Domovinsko srceparajuca skladbena izvedba je opet izvizdana. Zasto?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije