Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROLAND GARROS

Hrvatice sjajno krenule u Parizu: Još jedna naša tenisačica izborila 2. kolo kvalifikacija

Zagreb: Proslava tenisačica HTK Zagreb nakon obrane naslova ekipnih prvakinja Hrvatske
Sanjin Strukic/PIXSELL
21.05.2024.
u 15:30

U ponedjeljak su se u drugo kolo plasirale Jana Fett i Lea Bošković koje će u međusobnom dvoboju odlučiti koja će se od njih boriti za ulazak u glavni ždrijeb

Hrvatska tenisačica Lucija Ćirić Bagarić (WTA - 185.) ostvarila je pobjedu u debitantskom nastupu u kvalifikacijama za zemljani Gran Slam turnir u pariškom Roland Garrosu i plasirala se u drugo kolo svladavši sedmu nositeljicu Australku Arinu Rodionovu (WTA - 103.) sa 6-4, 6-3. 

Za plasman u završno kvalifikacijsko kolo 20-godišnja Dubrovčanka će igrati protiv Kanađanke Rebecce Marino (WTA - 164.) koja je u prvom kolu svladala Argentinku Martinu Capurro Taboradu sa 6-3, 7-6 (4).

Ćirić Bagarić je četvrta hrvatska tenisačica koja se plasirala u drugo kolo kvalifikacija.

U utorak je pobjedu ostvarila i Zagrepčanka Petra Marčinko, koja je sa 6-2, 6-4 bila bolja od Estonke Kaije Kanepi.

U ponedjeljak su se u drugo kolo plasirale Jana Fett i Lea Bošković koje će u međusobnom dvoboju odlučiti koja će se od njih boriti za ulazak u glavni ždrijeb.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije