Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komentar vratara

Borna Buljan o finalu: 'Raspali smo se u drugom poluvremenu, ne znam zbog čega se to dogodilo'

Ženeva: Finale Lige prvaka mladih između AZ Alkmaara i Hajduka
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/2
24.04.2023.
u 20:15

"Šteta da je ovako završilo, ali moramo biti i imamo zbog čega biti ponosni na sve što smo dosad dobro ostvarili, dignut glavu i sad kvalitetno dovršit sezonu na domaćoj sceni", zaključio je Buljan za tv-kamere

Usprkos dobroj izvedbi vratara Borne Buljana, Hajduk je u finalu juniorske lige prvaka primio pet golova. Na kraju utakmice komentirao je igru u drugom poluvremenu. "Raspali smo se u drugom poluvremenu, ne znam zbog čega se to dogodilo, je li zbog umora ili je svemu kriv prvi gol iz jedanaesterca u posljednjem trenutku prvog poluvremena, ali nismo se uspjeli vratiti u utakmicu, a imali smo 45 minuta vremena", rekao je Buljan.

"Šteta da je ovako završilo, ali moramo biti i imamo zbog čega biti ponosni na sve što smo dosad dobro ostvarili, dignut glavu i sad kvalitetno dovršit sezonu na domaćoj sceni", zaključio je Buljan za tv-kamere, prenosi Slobodna Dalmacija.

VIDEO: Navijačka atmosfera u Ženevi: Hajdukovi navijači polako se okupljaju za utakmicu

Komentara 1

BS
Blue_shirt
00:34 25.04.2023.

Ima jedna stara poslovica, vrč ide na vodu dok se ne razbije. Tako je i ova ekipa u ovih par utakmica što sam mogao vidjeti igrala da neprimi gol i nadala se kontri. Broj udaraca koji su uputili protivnici u zadnje tri utakmice je zastrasujuci u usporedbi sa brojem koji su uputili bijeli. Golman je cijeli turnir igrač utakmice, samo problem je što je ovo razvojni turnir i tu bi ovi 18 godišnji dječaci trebali steći iskustva za sutra igrati u seniorima. A kakvo iskustvo ćeš steći ako samo iszbijaš loptu i nadam se čudu ili prolaska na penale ili kontri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije