Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENA NA KLUPI

Bivši izbornik zbog zdravstvenih problema napušta klupu Zagreba, otkrio i što su mu rekli liječnici

Zagreb: RK Zagreb i RK Eurofarm Pelister igraju 5. kolo EHF Lige prvaka, zagrijavanje
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
13.02.2024.
u 12:33

„U studenom sam napravio operaciju leđa, a potom u jednoj privatnoj zagrebačkoj bolnici i rehabilitaciju. Na posljednjem kontrolnom pregledu liječnici su mi rekli dvije važne stvari", navodi Nenad Šoštarić

Pred rukometašima Zagreba utakmica je Lige prvaka protiv Aalborga. Momčad je otputovala u Dansku, a susret je na rasporedu u četvrtak, 15. veljače. Međutim, tamo im se zbog zdravstvenog stanja neće pridružiti njihov trener Nenad Šoštarić, objavljuju iz kluba.

Prema uputama liječnika, Šoštarić će morati na trotjednu rehabilitaciju u toplice. Nakon toga ostat će u klubu kao šef struke svih kategorija, a osobit će naglasak biti na radu s mlađim dobnim skupinama. Momčad RK Zagreb do kraja sezone vodit će trener Andrija Nikolić.

GALERIJA Hrvatska svladala Njemačku! (30-24) Nevjerojatni Kuzmanović napravio čudo u Kolnu

Zagreb: RK Zagreb i RK Eurofarm Pelister igraju 5. kolo EHF Lige prvaka, zagrijavanje
1/11

„U studenom sam imao operaciju leđa, a potom u jednoj privatnoj zagrebačkoj bolnici i rehabilitaciju. Na posljednjem kontrolnom pregledu liječnici su mi rekli dvije važne stvari. Prvo, ne preporučuju mi se putovanja, posebno avionska u kojima bih zbog trešnje i turbulencije moglo doći do novih problema s leđima. Drugo, propisali su mi obaveznu trotjednu rehabilitaciju u toplicama. Naravno da mi je zdravlje na prvom mjestu i stoga sam odmah obavijestio rukovodeće ljude u klubu o svom stanju“, kazao je trener Šoštarić i dodao:

VEZANI ČLANCI:

„S vodstvom kluba dogovoreno je da ću po završetku rehabilitacije postati šef svih kategorija. Jedan od mojih zadataka bit će i taj da pomognem kolegi Andriji Nikoliću koji će nastaviti voditi prvu ekipu. Primjerice, dok će ekipa sada igrati u Aalborgu, ja ću pogledati utakmicu našeg sljedećeg protivnika Kolstada i Andrija će po povratku iz Danske imati spremnu moju analizu te utakmice. Bit će tu dosta posla i s igračima koji se za određenu utakmicu nisu našli u sastavu i s kojima ću također raditi ovdje u Zagrebu. Također, radit ću i s mlađim igračima, a u planu je da se napravi i kompletna evaluacija rada omladinskog pogona. Kao što je kazao i direktor Vedran Šupuković, ima tu dosta posla. Ipak, za početak ću se posvetiti vlastitom oporavku kako bih tu priču s leđima uspješno priveo kraju."

VIDEO Bravo Zrinka! Ljutić došla do postolja u slalomu i izjednačila najbolji rezultat karijere

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije