Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neočekivan potez

Zvijezda Netflixa preselila se u Hrvatsku! Prodala sve i okrenula novu stranicu

Foto: Instagram
1/7
03.05.2024.
u 11:35

Julie Theis preselila se u Lijepu našu, točnije u Dubrovnik

Influencerica Julie Theis, mnogima poznata iz Netflixove reality emisije "The Trust: A Game of Greed" na svojim društvenim mrežama otkrila je kako se planira preseliti u Los Angeles iz Austina u Teksasu. - Gotovo sve što sam posjedovala sam prodala. Riješila sam se stana i automobila. Pripremila sam se na selidbu u Los Angeles - ispričala je Julie u jednom svom TikTok videu pa naposljetku otkrila da se seli u Hrvatsku. 

- Išla sam meditirati o tome gdje da se preselim. Svemir mi je rekao da ne idem u Los Angeles i da idem u Hrvatsku - otkrila je u drugom videu i dodala da se osjećala anksiozno kad je pomislila da će se preseliti u Los Angeles. Julie, koja ima više od pola milijuna pratitelja na TikToku i 40 tisuća na Instagramu, preselila je iz Teksasa u Dubrovnik. - Da, svjesna sam da je impulzivno i ludo, ovdje sam sama, bez ikakvog plana, samo jer sam imala osjećaj, ali to je dovoljno za mene - objasnila je. 

Julie je na društvenim mrežama dijelila svoje odlaske u trgovinu, ali i kako izgleda njezin stan u Dubrovniku koji ima veliki balkon i pogled na most dr. Franja Tuđmana. Hrvatsku je pohvalila kao jednu od najsigurnijih mjesta za putovanje, pa je savjetovala mnogim svojim pratiteljicama da mogu ovdje putovati same.

 

@julietheis CORATIA APARTMENT TOUR! #dubrovnik #dubrovnikcroatia ♬ Here Comes the Sun - Relaxing Instrumental Music

 

VEZANI ČLANCI:

 

 

 

Ipak, u jednom videu je istaknula kako joj se ne sviđa što Hrvati puno puše i kad ode u klub počne smrdjeti po cigaretama. - Pušenje je jako loše za vašu kožu, a i starite brže - rekla je te dala savjet ženama da se klone cigareta. 

 

VIDEO: Baby Lasagna opet je prvi na kladionicama! Ovako stoji njegova konkurencija

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije