Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POHVALIO SE

VIDEO Marko Grubnić otvorio vrata svog raskošnog ormara prepunog dizajnerskih komada

Foto: Instagram
1/9
22.05.2024.
u 11:30

- Na putu do uspjeha uvijek volim biti lijepo obučen. Smart Casual kombinacije uvijek su mi najdraže, napisao je modni stilist u opisu videa na Instagramu.

Stilist i modni guru Marko Grubnić (41) poznat je po svojem ekscentričnom stilu, a njegove odjevne savjete koriste brojna slavna lica s domaće estrade. Dizajner je sada otvorio vrata svog walk-in ormara i s pratiteljima na društvenim mrežama odlučio pružiti uvid u dio osobne kolekcije.

U opisu videa na svom Instagram profilu Grubnić je napisao: - Na putu do uspjeha uvijek volim biti lijepo obučen. Smart Casual kombinacije uvijek su mi najdraže... A na svakodnevna pitanja gdje što kupujem, kratko ću odgovoriti da je ova crno-bijela modna klasika od glave do pete iz Mister Mota - otkrio je Marko, a zatim posebno istaknuo sako brenda Tagliatore, Dolce&Gabbana majicu, Corneliani hlače, cipele Santoni i Tom Ford torbu.

Sudeći po komentarima, fanovi su jedva dočekali ovu mini-turneju raskošnim ormarom zagrebačkog Modnog mačka, a svoje oduševljenje izrazili su pored objave. - "Kako je tako uredan ormar? Trebam te!", "Znači, želim ovako organiziran ormar", "Raj za oči", "Sve je top", "Ako je još tu negdje zaboravljeno složena majica na Dynasty ja strpljivo cekam da krene u rashod" - nižu se komplimenti. Osim urednosti, za oko posebno zapinju i biljke koje uljepšavaju ambijent ormara i potvrđuju Markov smisao za estetiku. 

Grubnić je nedavno sudjelovao u kampanji Alke Vuice za ulazak u Hrvatski sabor. Naime, pjevačica se kandidirala na 14. mjestu izborne liste SDP-a u šestoj izbornoj jedinici i na svom Instagram profilu je objavila fotografiju predizbornog plakata na kojem je njezina fotografija te izborna jedinica i lista na kojoj se može zaokružiti njezino ime. 

VEZANI ČLANCI:

- Fotografiju mi je uredio Marko Grubnić i preoduševljena sam. - rekla je Alka Nevenu Ciganoviću i dodala kako bi se svi trebali više uređivati. - U Saboru ću se zalagati da svi budu sređeni - rekla je Ala u emisiji.

Podsjetimo, 41-godišnji Zagrepčanin Posebnu pažnju posvetio je uređenju blagdanskog stola za ovaj Uskrs i s pratiteljima na Instagramu podijelio je fotografije kako je dekorirao stol za Uskrs. - Ovog Uskrsa na svojoj blagdanskoj trpezi odlučio sam spojiti bijelu i plavu boju, jer su me beskrajno inspirirali Tognana tanjuri i to mi je bila nit vodilja - napisao je pa nastavio: 

GALERIJA: FOTO Prepoznajete li fotošopirane Hrvatice? Marko Grubnić obožava se 'igrati' njihovim fotkama

1/49

- Obožavam talijanski dizajn i kvalitetu...Talijani jako vole kombinirati plavu i bijelu boju jer se tako stvara osjećaj klasične elegancije i mediteranskog šarma. Plavo oslikani tanjuri gres i plave čaše iz poznate linije Fontebasso, koja je dio Tognanine obitelji, savršeno portretiraju tu talijansku estetiku, dok visoke kristalne čaše i stakleni svijećnjaci daju potrebnu dozu luksuza cijeloj stolnoj dekoraciji. Posuđe u tim tonovima savršeno je za Uskrs jer simbolizira svježinu proljeća i mirnoću Mediteranskog mora... - opisao je Marko i poželio sretan Uskrs svojim pratiteljima koji su oduševljeni njegovom dekoracijom stola.

Glamurozno ukrašenje blagdanskog stola za Božić upotpunili si zlatni jeleni koji su bili središnji ukras na stolu.  – Čarolija je zavladala našim domom... Božićna bajka predivnih zlatnih jelena na našem blagdanskom stolu apsolutno ostavlja bez daha...  Ovu eleganciju i sofisticiranost, apsolutno svaki detalj pretočen u neodoljivu božićnu bajku  – napisao je tada Marko na Instagramu.

VIDEO: Umag pjeva u jedan glas: Baby Lasagna otpjevao Rim Tim Tagi Dim

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije