Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bliži se Eurovizija

VIDEO Baby Lasagna za Večernji o ritualima prije nastupa: 'Molim se i boksam u prazno...'

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/14
06.05.2024.
u 13:21

Jedan dan uoči Eurovizije Baby Lasagna razgovarao je s Večernjim listom i otkrio kakve rituale ima prije nastupa te koju seriju gleda već deseti put

Baby Lasagna sa svakom probom sve je veći favorit za pobjedu na Euroviziji. Vatreni nastup našeg Marka Purišića nikog ne ostavlja ravnodušnim, a uoči današnje probe razgovarali smo s njim u hotelu u Malmöu u kojem je smještena naša delegacija. – Ne razmišljam o tome što će biti sutra. Probe su odrađene i znam otprilike kako će to izgledati u polufinalu. Fokusiran sam samo na sebe i na svoj nastup – kazao nam je Marko i otkrio kakve rituale ima prije nastupa. 

– Molitva i nekad boksanje u prazno. Znam i poslušati rap muziku – kaže Marko i dodaje da mu je jedan od rituala prije spavanja gledanje serije "U uredu", koju gleda valjda deseti put. – Michael mi je najdraži lik, a omiljena mi je cijela prva sezona. Bolja mi je američka verzija od engleske. Obožavam taj njihov cinični humor i susramlje. Tu sam našao neku svoju komfort-zonu. Gledat ću je i večeras ako me Elizabeta pusti. Ona ne može to gledati toliko puta kao ja – nasmijao se Marko i dodao kako su to pitanja koja voli. 

 

VIDEO: Baby Lasagna dan prije nastupa na Euroviziji

 

Naš predstavnik jučer je prošetao tirkiznim tepihom i odgovarao na brojna pitanja novinara. Bilo mu je zanimljivo premda, rekao je, više voli biti u backstageu s ekipom.  – U tome najviše uživam u ovom procesu – dodao je Baby Lasagna i opet spomenuo da mu nedostaju njegove mačke Gertruda, Branka i Stipe, koje čuva Elizabetina baka. 

 

VEAZNI ČLANCI:

 

1/15

 

– Ovisi o raspoloženju, danas mi recimo najviše fali Gertruda. Čudno mi je što ovdje još nismo vidjeli ni jednu mačku. Dozivali smo ih i nijedna se nije odazvala – rekao nam je Marko i dodao kako voli i pse, ali ima traume od njih jer su ga grizli dok je bio dijete. – Sad bježim od njih dok ne postanemo prijatelji. Onda je O. K. – kaže Baby Lasagna kojem nedostaje njegov Umag, more i prijatelji. U Malmöu mu se sviđa što je velik grad, a ima energiju malog grada. 

 

FOTO Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

 

Danas je u Areni u Malmöu generalna proba polufinala koju će pratiti i stručni žiriji. Kako nam je objasnio šef hrvatske delegacije Tomislav Štengl, njihovi glasovi uzet će se u obzir samo ako bude problema s glasovima publike. Podsjetimo, za ulazak u finale u polufinalima odlučuje samo publika, dok u finalu o pobjedniku odlučuju i žiri i publika.

 

Komentara 3

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
15:59 06.05.2024.

Bravo mali i sretno!

EZ
ezer
21:23 06.05.2024.

Trenutno je najbitnije da nije gladan nema goreg kad gladan moraš raditi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije