Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lily Collins

Poznato prezime glumici je zatvorilo mnoga vrata, a zbog očevog razvoda bila je na rubu anoreksije

Lily Collins
Foto: PA/Pixsell, Reuters/Pixsell
1/17
09.01.2022.
u 08:00

'Emily u Parizu' projekt je koji sam oduvijek htjela raditi, osjetila sam pravu povezanost s likom od početka – otkrila je Lily Collins (32) koja se našla na meti kritika nakon nominacije za Zlatni globus, a mnogi su komentirali da je uspjeh postigla na račun slavnog oca.

'Zlobni Francuzi, ljubavne intrige, beretke, kroasani i dizajnerska odjeća', tako bi mnogi opisali Netflixovu seriju 'Emily u Parizu' koja je pokorila društvene mreže. Unatoč epitetu 'najgore' ikada, serija je dobila drugu sezonu kao i nominacije za brojne nagrade među kojima je i ona za najbolju žensku ulogu koju je dobila Lily Collins (32), kći slavnog britanskog pjevača Phila Collinsa (70). Osim što glumi glavnu junakinju Emily i producentica je serije, Lily je priznala da uistinu uživa u ovom projektu. Loši komentari nisu spriječili ni obožavatelje da nove epizode serije, koje su nedavno stigle na streaming platformu Netflix, odgledaju u jednom dahu.

– Od prvoga dana kada sam čula za projekt zaljubila sam se u lik Emily. Djelovala mi je kao veoma posebna djevojka. Emily je odvažna, smiješna, zaigrana, pametna i jako snalažljiva. 'Emily u Parizu' projekt je koji sam oduvijek htjela raditi, osjetila sam pravu povezanost s likom od početka – otkrila je Lily koja se našla na meti kritika nakon nominacije za Zlatni globus, a mnogi su komentirali da je uspjeh postigla na račun slavnog oca. Lily Collins rođena je 18. ožujka 1989. godine u Guilfordu u Engleskoj. Nakon razvoda roditelja, s majkom Jill Tavelman preselila se u Los Angeles, a tada je i poprilično zahladila odnose s ocem. Glumica je u nekoliko navrata otkrila da joj je njezino prezime mnoga vrata otvorilo, ali i zatvorilo.

– Puno puta su me odbili, no to me nije spriječilo da nastavim. Glumila sam u mjuziklima i školskim predstavama, ali nikada se nisam školovala za glumicu. Audicije za filmove i televizijske serije drukčije su od onih za predstave – ispričala je Lily kojoj su očevi razvodi bili okidač da upadne u začarani vrtlog anoreksije i bulimije, a trenutke iz vlastitog života ponovno je iskusila kada se pripremala za ulogu u filmu 'To the Bone'.

– Uzrok mojim nesigurnostima su nesuglasice s ocem i stres u školi. Natrpavala sam se junk foodom, a potom bih se prisilila da sve izbacim iz sebe. Moji problemi rezultirali su ispadanjem kose, lomljenjem noktiju i depresijom – priznala je glumica.

– Želudac me bolio, grlo mi je gorjelo, ostala sam bez menstruacije pune dvije godine. Život mi je jednostavno bio izvan kontrole. Bila sam prestrašena, mislila sam da su mi sve šanse da jednog dana postanem majka nemoguće – ispričala je Lily, no crni dani sada su iza nje, pa se sada posvetila karijeri, ali i suprugu, redatelju Charlieju McDowellu s kojim je ove godine uplovila u bračnu luku.

Fotografije s vjenčanja završile su u svim modnim časopisima, a elegantna vjenčanica s potpisom modne kuće Ralph Lauren proglašena je jednom od najljepših haljina godine.

Iako se o njoj ovih dana puno piše i govori, Lily svoj privatni život voli držati dalje od očiju javnosti, potaknuta razvodom svojih roditelja koji je bio poprilično medijski popraćen. – Moja obitelj često je bila pod povećalom javnosti, osobito kada sam bila dijete. Majka me odgojila tako da ostanem 'normalna' i da slava nikada ne utječe na mene. Htjela sam ostati vjerna svojim uvjerenjima i biti okružena ljudima koji su mi važni, tako da ću s javnosti podijeliti samo one detalje koje mi je ugodno dijeliti – priznala je Collins.

Ni razvod roditelja, problemi s anoreksijom i bulimijom, ali i zlobni komentari nisu zaustavili ovu svestranu glumicu. Usprkos valu nezadovoljstva njezina Emily dobila je i drugu sezonu koja je ponovno zapalila društvene mreže i omogućila svima da barem nakratko pobjegnu od stvarnosti, jer kako kaže citat omiljene Audrey Hepburn, 'Pariz je uvijek dobra ideja', pa ne bi čudilo da ova 'najgora' serija svih vremena dobije i svoju treću sezonu, a Lily još pokoju nominaciju ili nagradu.

VIDEO Pogledajte filmski pregled godine  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije