Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Noa Beach Club 12. klub u svijetu – veliki uspjeh za hrvatski turizam!

Noa Beach Club
Foto: Noa Beach Club
1/3
03.05.2024.
u 15:37

Noa Beach Club, jedan od najljepših i svakako najveći open air klub u Hrvatskoj, ostvario je impresivan uspjeh – zauzeo je visoko 12. mjesto na renomiranoj DJ Mag Top 100 ljestvici svjetskih klubova i tako potvrdio status jednog od najelitnijih klubova na globalnoj razini. Ovom nagradom Noa Beach Club na otoku Pagu definitivno je dobio priznanje kao najbolji klub u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi, a Hrvatska je pozicionirana među top 5 zemalja u svijetu.  

Ovaj uspjeh nije uspjeh samo Noa Beach Cluba već uspjeh i za hrvatski turizam – u svjetskoj konkurenciji klubova iz SAD-a, Južne Amerike, Europe, Azije i mnogih drugih destinacija, hrvatski klub našao se na 12. mjestu kao sinonim za kvalitetan noćni život i festivale kao i atraktivnu turističku ponudu. Prisutnost Noe na ovoj listi dodatno će pridonijeti imidžu Hrvatske kao jedne od najboljih svjetskih turističkih destinacija te će pridonijeti lokalnom turizmu i široj ekonomiji.  

Foto: Noa Beach Club

Smješten na najpoznatijoj party plaži Zrće na prekrasnom otoku Pagu, uz pogled na zalazak sunca, Noa Beach Club već godinama nudi ljubiteljima elektroničke glazbe iz svih krajeva bogat lineup prepun glazbenih ikona, vrhunsku uslugu, raznoliku turističku ponudu i iskustvo koja se ne zaboravlja. Godine ulaganja u zvuk, produkciju, tehnologiju, uređenje lokacije, glazbenu i gastro ponudu isplatili su se i stavili Nou, otok Pag i Hrvatsku na kartu najpoželjnijih destinacija.  

Noa Beach Club nije samo odredište ljubitelja dobre zabave i glazbe već i destinacija koja privlači glazbene profesionalce upravo zbog visoko postavljenih produkcijskih i sigurnosnih standarda doprinoseći time lokalnim i međunarodnim glazbenim industrijama. DJ Mag, vodeći autoritet u industriji elektroničke glazbe, svake godine sastavlja listu Top 100 klubova na temelju glasova publike, a visoko rangiranje na ovoj listi jedno je od najprestižnijih priznanja koje klub može postići.  

Foto: Noa Beach Club

Kontinuirano unapređenje usluga i prostora te predanost izvrsnosti i svjetskoj klasi donijeli su Noa Beach Clubu nagradu koja je potvrda rada, upornosti i vizije kao i potvrda utjecaja na globalnoj razini.  

Kompletnu festivalsku ponudu kao i novitete sezone 2024. u Noi pogledajte na https://www.noa-zrce.com/  

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije