Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u zaglavama

Gomila novosti! Nova TV objavila što sve čeka likove u seriji koju obožavaju Hrvati: Kreće borba, nije kraj

Foto: Nova TV
1/22
30.04.2024.
u 11:27

U proteklih  pet godina došlo je do turističke ekspanzije u Zaglavama. Mnogi mještani zaradili su ponešto novca i odlučili se odseliti u potrazi za boljim životom. Broj stanovnika je pao ispod određenog broja i Županija je odlučila ukinuti općinu. Za mještane je to veliki udarac, gubitak identiteta, kulturnog obilježja, ali i infrastrukture. Za novog župana Stanleya Cukelu (Žarko Radić) je to poboljšanje, mogućnost da dosadašnji mještani postanu građani pod okriljem grada Sinja i da imaju bolje uvjete za život.

Nakon Stipanove (Milan Štrljić) smrti koja je cijelo mjesto Zaglave zavila u crno te vjenčanja Luce (Uršula Najev) i Janka (Momčilo Otašević) koje je donijelo nadu i veselje u ovaj pitoreskni kraj, radnja omiljene domaće serije skače u budućnost pet godina i donosi niz uzbudljivih i neočekivanih zapleta.

U proteklih  pet godina došlo je do turističke ekspanzije u Zaglavama. Mnogi mještani zaradili su ponešto novca i odlučili se odseliti u potrazi za boljim životom. Broj stanovnika je pao ispod određenog broja i Županija je odlučila ukinuti općinu. Za mještane je to veliki udarac, gubitak identiteta, kulturnog obilježja, ali i infrastrukture. Za novog župana Stanleya Cukelu (Žarko Radić) je to poboljšanje, mogućnost da dosadašnji mještani postanu građani pod okriljem grada Sinja i da imaju bolje uvjete za život. Osim toga, Stanley se želi umiliti državnom vrhu da pokaže Zaglave kao uspješan primjer programa ukidanja općina i pripajanja većim sredinama. Gradonačelnica Sinja Jasenka Runje (Linda Begonja), Vinkova bivša djevojka iz mladosti, ima drugačije planove od Stanleya. Ona to vidi kao fantastičnu priliku da se domogne općinske infrastrukture, ali i da se osveti Vinku za neriješene odnose iz prošlosti. ''Jasenka je sposobna, ali i izuzetno manipulativna osoba. Iznimno dobro napisano lice, tragikomično, oštrog jezika i komplicirane nutrine. Mislim da je od začetka serije jedino, zaista, negativno lice, pravi antagonist, rekla bih, što mi je izuzetno drago. Uvijek mi je zadovoljstvo i izazov igrati lice kojem se moraš jako truditi naći i dati opravdanje za sve postupke koje radi.'' objasnila je Linda i dodala: ''Na snimanju je uhodano i lijepo, puno radimo, ali se puno i smijemo. Kolege su izvrsne, redatelji, kreativni producent, tehničko osoblje, make-up, garderoba. Većinom se svi znamo s nekih bivših projekata na kojima smo radili, tako da smo se mi, neka nova lica serije skladno uklopili. Posebna pohvala glavnim piscima i piscima dijaloga!''

VEZANI ČLANCI:

U Zaglave dolazi i povjerenik iz Zagreba Vice Vuletić (Stjepan Perić) koji ima zadatak nadzirati administrativnu proceduru pripajanja općine Sinju. Vice je zgodan, simpatičan, ali i problematičan tip koji sa sobom nosi dosta problema. Studirao je ekonomiju s Jankom i bio njegov zakleti neprijatelj. Vice, čiji je djed bio poznati Sinjski alkar i čiji korijeni vuku iz Sinja, se udružuje s Jasenkom s istim ciljem - maksimalno osobno profitirati od pripajanja Zaglava Sinju.

1/14

''Iza Vicinog džentlmenskog šarma skriva se karijerist, ženskar i kockar. Svojim potezima će okrenuti Zaglave naopačke. Gledatelji od njega mogu očekivati prevare, podvale, jednu tajnu osvetu i puno zavođenja!'' govori Stjepan i otkriva kako se osjeća na setu Kumova: ''Kao riba u vodi! Sretan sam da sam ponovno okružen ljudima koje cijenim i s kojima uživam raditi.''

Što sve čeka omiljene likove i kako će se boriti za povratak svoje općine, ne propustite doznati u novim nastavcima ''Kumova'' od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV!

VIDEO Siniša Vuco pjevao za djecu u sirotištu u Venezueli

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije