Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČESTITKE

Domagoj Duvnjak i supruga Lucija dobili su treće dijete i otkrili su spol i ime prinove

Foto: Instagram screenshot
1/8
13.03.2024.
u 15:23

Domagoj i supruga Lucija u braku su od 2019. godine, par je prvo dijete, sina Šimu dobio 14. svibnja 2020. godine, a dvije godine kasnije 22. rujna rodio im se sin Jure.

Rukometaš Domagoj Duvnjak na društvenim je mrežama otkrio kako su on i supruga Lucija dobili treće dijete. Objavio je fotografiju na Instagramu i otkrio kako se rodila djevojčica, a objavio je i koje ime su joj dali. - 11.03.2024. Ana Maris - napisao je uz fotografiju koju je objavio. Ispod objave su se zaredale čestitke, a među čestitarima je bio i glumac i voditelj kviza "Tko želi biti milijunaš?" Tarik Filipović.  

Sretni par upoznao se još tijekom srednje škole u Đakovu, a Duvnjaka su prijateljice savjetovale da bolje upozna Luciju. Čini se kako je to bila ispravna odluka jer se par vrlo brzo zaljubio, a od tada su izdržali mnoge kušnje, primjerice kada se naš rukometaš preselio tijekom srednje škole kako bi radio na svojoj karijeri u ovom sportu.

 

 

Nakon mature, Lucija je stigla za njim u Zagreb gdje je ona studirala socijalni rad.  Duvnjak se potom morao preseliti u Hamburg zbog karijere, a Lucija je i tamo išla za njim i prebacila svoj studij. Nije ni čudo da rukometaš često ističe kako je ona najzaslužnija za njegovu karijeru. 

 - Poznajemo se dugo, od početka srednje škole. Prve dvije godine sjedili smo u istoj klupi i mogao sam je upoznati. Oduvijek sam bio zaljubljen u Luciju. Prije nego što smo počeli vezu, bili smo prijatelji i ljubav je došla spontano. Moram priznati da me prvo privukla izgledom, ali dobrotom i iskrenošću - rekao je Domagoj u jednom od intervjua. Par živi u njemačkom Kielu, gdje Domagoj igra za istoimeni klub.

I Lucija se voli držati dalje od očiju javnosti, a jedino kada je imamo prilike vidjeti je kada ju Domagoj objavi na svom Instagram profilu. Par je prvo dijete, sina Šimu dobio 14. svibnja 2020. godine, a dvije godine kasnije 22. rujna rodio im se sin Jure.

VIDEO Misteriozna operacija, dvojnica i fotka koju su fotošopirali! 'Skrivaju nešto oko Kate Middleton'

  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije