Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sletio u Zagreb

Baby Lasagna stigao na Trg: 'Nabrijan sam, kao u slavonskim svatovima je'

Baby Lasagna vratio se u Zagreb gdje su ga dočekali roditelji i obožavatelji
Foto: Marko Juric/PIXSELL
1/19
12.05.2024.
u 14:00

Baby Lasagna sletio je u Zagreb, otkrio kako se osjeća te čemu se najviše nadao

Baby Lasagna s ostalim članovima stigao je u Zagreb, a na Trgu Bana Josipa Jelačića sprema se veliki doček! Na izlazu iz aerodroma Dr. Franje Tuđmana svi su se željeli fotografirati s Markom Purišićem, a on je uljudno ispoštovao čak i zaposlenike aerodroma. "Rim Tim Tagi Dim" vratio se kući u punom sjaju, a na Euroviziji je postigao odličan rezultat i osigurao si drugo mjesto. Mnogi korisnici društvenih mreža komentiraju kako je njegova srebrena "medalja" zlatnog sjaja... 

- Živ sam i jako sretan! Dok sam putovao razmišljao sam hoće li roditelji doći na aerodrom. Nisam očekivao ovoliko ljudi, već dvadesetak, a da će ih biti više na Trgu. Ovo je zbilja fenomenalan osjećaj - kazao je Marko Purišić ne skidajući osmijeh s lica, a najdirljiviji trenutak bio je kada je majku zagrlio odmah po dolasku na aerodrom. Na HRT-u su istaknuli kako autobusom do Trga Bana Josipa Jelačića vozi vozačica Ana koja je i ranije vozila nogometne reprezentativce. Marko je na aerodromu brojnim obožavateljima dijelio autograme, a čak se i potpisivao na majice.

Baby Lasagna vratio se u Zagreb gdje su ga dočekali roditelji i obožavatelji
1/113

- Ja sam najsretnija mama, sve je pod kontrolom - dodala je i Markova majka iz autobusa koji vozi put Trga Bana Jelačića. - Što bi bilo da sam pobijedio... To sam rekao u šali, ali rekli su mi da sam realno pobijedio. Elizabeta i ja samo zaspali kao "zaklani", bila je prava smirenost i zaspali smo mirno. u tom je trenutku završilo četiri mjeseca rada i sad može krenuti ovaj lijepi dio - zabava koju nisam očekivao - kazao je Marko te dodao: - Sad sam nabrijan, nisam umoran, "pere" me adrenalin i sreća. Kao u slavonskim svatovima je. Uživam, a vjerojatno ću se večeras onesvijestiti. Čestitali su mi mnogi, a bojali su se da ću biti tužan jer sam bio drugi. Svi su bili tu za mene i čestitali mi - iskreno je priznao Marko.

 

FOTO Ludnica na aerodromu! 

Baby Lasagna vratio se u Zagreb gdje su ga dočekali roditelji i obožavatelji
1/10

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

Baby Lasagna vratio se u Zagreb gdje su ga dočekali roditelji i obožavatelji
1/16

 

Podsjetimo, Švicarska je osvojila Euroviziju, a Hrvatska je završila na drugom mjestu. Do samog kraja glasanja bilo je neizvjesno, a iako je naš Baby Lasagna dobio najviše glasova publike, presudili su glasovi žirija koji su Švicarcu Nemu donijeli pobjedu. Naš Baby Lasagna u trenutku proglašenja pobjednika zapljeskao je svojoj najvećoj konkurenciji. Švicarski izvođač s pjesmom "The Code" pobijedio je na 68. eurovizijskom pjevačkom natjecanju u subotu u švedskom Malmöu. Hrvatski izvođač Baby Lasagna zauzeo je drugo mjesto. Švicarska je osvojila sve zajedno 591 bod, dok je Hrvatska ostala na 547 bodova.

 

VIDEO: Torta u zrakoplovu, Baby Lasagna slavi drugo mjesto na Euroviziji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije