Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIM TIM TAGI DIM

VIDEO Baby Lasagna nakon drugog mjesta na Euroviziji: 'Sretan sam i ponosan'

Malmo:  Baby Lasagna izveo je 'Rim Tim Tagi Dim' s kojim je postao favorit Eurosonga ove godine
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/12
12.05.2024.
u 03:18

- Posebno mi je drago da sam dobio najveći broj glasova publike, jer kako sam već prije govorio: publika će dolaziti na koncerte, a ne žiri.Iznenađen sam koliko sam sretan. Mislio sam da ću biti tužniji, ali nisam. Jako sam sretan, rekao nam je Marko

Hrvati su ponosni na našeg Marka Purišića koji je večeras u Malmöu osvojio drugo mjesto na Euroviziji s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim". Baby Lasagnu smo dočekali ispred njegovog hotela, a kako nam je sam kazao sretan je i ponosan. 

- Posebno mi je drago da sam dobio najveći broj glasova publike, jer kako sam već prije govorio: publika će dolaziti na koncerte, a ne žiri.Iznenađen sam koliko sam sretan. Mislio sam da ću biti tužniji, ali nisam. Jako sam sretan, rekao nam je Marko i otkrio kakav mu je bio osjećaj na sceni. 

- Na pozornici je bilo super, napravili smo najbolje što smo mogli. Bolje od ovoga nismo mogli. Ništa nismo pogriješili i zbog toga nećemo biti tužni, rekao je Marko za kojeg se u nedjelju priprema doček na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. Otkrio nam je i što ga očekuje ovog ljeta.

>> VIDEO Baby Lasagna: Drago mi je što smo dobro prošli kod publike, oni su ti koji dolaze na koncerte

- Bit će puno koncerata, snimit ću novi spot i izdati album, rekao je glazbenik koji će za dva tjedna nastupiti u rodnom Umagu, na Sea Star festivalu. Pitali smo ga i što misli o pobjedničkoj pjesmi.

- Nemo je s razlogom imao podršku publike. Već sam ranije rekao da mu je pjesma fantastična, i s razlogom je pobijedio, kazao je Baby Lasagna. 

 

Komentara 19

ST
staromlad
08:31 12.05.2024.

Voditelj prije nastupa Irske: "Slijedi NEKIMA uznemirujući sadržaj."Pobjeda Švicarske je na liniji propagande i onoga što se nameće kao normalno. Doviđenja Europo!Ovo je postalo toliko očito i otvoreno da više ne moraš čitati između redaka niti posebno analizirati. Uništiti identitet,, vjeru, obitelj, ljudima oduzeti dušu, to je plan.

KA
kajbiti
07:49 12.05.2024.

Bravo Marko. Uspio si barem na kratko učiniti nešto što rijetkima uspije, ujediniti nas Hrvate oko nečega. Budi ponosan, bio si sjajan.

BU
burza
07:43 12.05.2024.

E bejbi da si obukao haljinicu pobjeda bi bila tvoja ovako si bio pravo musko to nekima smeta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije