Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdenka Vučković:

Višnja Korbar i Zdenka Kovačiček mrze me jer žele stan Ane Štefok

zdenka
Anto Magzan/Pixsell
09.11.2011.
u 12:00

– Svima se žalila da je gladna, a imala je novca. Samo nije znala s njim. Pa zar sam je ja trebala hraniti kao bebu – kaže Vučković. Priznaje da Anu nije vidjela od lipnja, kad je otišla u Opatiju, ali tvrdi da su se redovito čule.

– Ana me nazvala 1. studenoga i rekla mi da leži u krevetu i da je jako gladna. Nazvala sam Zdenku Vučković iako ne razgovaramo već sedam godina i rekla joj da treba pomoći Ani. Ali ona joj nije odnijela hranu, nego ju je nazvala i grdila je što je trača – kaže Višnja Korbar (69). Ana Štefok prošlog je tjedna preminula u svom stanu u zagrebačkom Zapruđu.

– Obdukcija je pokazala da je umrla od srčanog udara, a u krvi su joj našli i opijate – tvrdi Zdenka Vučković, koju kolegice Korbar i Kovačiček optužuju da nije poštovala ugovor o dosmrtnom uzdržavanju s “hrvatskom Edith Piaf”. Prema njemu je Z. Vučković postala vlasnicom Anina stana od 30 kvadrata, a obvezala se otplaćivati Anine kredite i brinuti se da bude čista i sita, osigurati i platiti liječenje u slučaju bolesti, smještaj u staračkom domu i pogreb.

– Ana je imala mirovinu od 3800 kuna, ali Zdenka je prestala plaćati rate kredita pa su Ani sjedale ovrhe. Od mirovine bi joj ostalo 46 kuna pa je tražila novac od susjeda. Spala je na 30 kilograma, a Zdenka joj se nije htjela javiti na telefon – tvrde Kovačiček i Korbar. Zdenka Vučković kaže da to nije istina i da je Ana primala mirovinu.

– Svima se žalila da je gladna, a imala je novca. Samo nije znala s njim. Pa zar sam je ja trebala hraniti kao bebu – kaže Vučković. Priznaje da Anu nije vidjela od lipnja, kad je otišla u Opatiju, gdje je lani kupila kuću, ali tvrdi da su se redovito čule. Anini susjedi, koji su pozvali policiju da provali u stan kad su vidjeli da Ana ne izlazi, tvrde drukčije.

– Ana je i od mene zvala Zdenku Vučković, a ona joj je poklapala slušalicu – rekao je susjed Barić. Zdenka Vučković pak kaže da je Anini susjedi i kolegice optužuju jer je mrze i žele Anin stan. Višnja Korbar i Zdenka Kovačiček sa Zdenkom Vučković slažu se samo u jednom: da je Ana Štefok trebala biti smještena u ustanovu zatvorenog tipa.

Komentara 10

MO
Moskvich
12:45 09.11.2011.

Koje li licemjerje ,može te biti sramota nehumana osobo ili bolje reći spodobo pa zar je imovina (STAN) iznad ljdskog života ,neka i drugi postupe prema tebi kao i t prema preminulom ,ljubav i poštovanje se iskazuje dok je osoba živa a ne kad umre pa se onda prave velebni spomenici koji ničemu ne služi nego da bih izdiglo samoga sebe u očima onih koji su kao i ti

Avatar My Style
My Style
15:14 09.11.2011.

Sta, Zdenka je trebala da dvori Anu Stefok, ako razumem ova pomalo zbrkan tekst?? Obzirom na njenu reputaciju svadjalice i mrguda zasto je Stefok uopste angazovala Vuckovic da \"brine\" o njoj ?? I zasto Korbar i Kovacicek nisu reagovale dok je Ana bila ziva nego sada kao rone suze??

LI
liliZG
12:09 09.11.2011.

Jadna žena, ....koja tragedija................mislim na Anu Štefok.............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije