Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Više od 2,5 milijuna pratitelja prestižnog portala i stručni žiri odlučili

Submarine jedini iz Hrvatske uvršten na listu 50 najboljih burgera Europe

21.05.2024.
u 16:41

Od klasičnih izvedbi do inovativnih gurmanskih kreacija, Europa je postala utočište za ljubitelje burgera i sve one u potrazi za ovim briljantnim zalogajem. Ali tko to radi najbolje otkrio je globalni turstički portal Big 7 Travel u svojoj godišnjoj objavi najboljih od najboljih

Submarine burger, najpoznatiji hrvatski lanac craft burgera uvršten je na prestižnu listu 50 najboljih burgera Europe. Domaći gourmet burgeri premium kvalitete čiji je put s farme na stol oduševili su više od 2,5 milijuna čitatelja ali i žiri koji im je omogućio ulistavanje među 50 najboljih.

Kada su u pitanju jela koja vam izazivaju zazubice, malo je onih koje se mogu pohvaliti univerzalnom privlačnošću poput ukusno pripremljenog burgera. Od klasičnih izvedbi do inovativnih gurmanskih kreacija, Europa je postala utočište za ljubitelje burgera i sve one u potrazi za ovim briljantnim zalogajem. Ali tko to radi najbolje otkrio je globalni turstički portal Big 7 Travel u svojoj godišnjoj objavi najboljih od najboljih. Oslanjajući se na podatke više od 2,5 milijuna pratitelja na društvenim mrežama, kao i preporuke uredničkog tima, sastavili su godišnji popis najboljih burgera na starom kontinentu.

Submarine burger jedini je hrvatski restoran craft burgera koji je na ovoj prestižnoj listi.

Ove godine slave i svoju desetu godišnjicu postojanja, a već su s prvim lokalom koji su otvorili u Frankopanskoj ulici u Zagrebu postali sinonim za najfinije burgere u gradu. Sada, deset godina kasnije i sa 18 restorana širom Hrvatske postali su ne samo najfiniji burger restoran, već i nezaobilazna turistička destinacija. Sve to dovelo je Submarine i do liste 1000 najbrže rastućih tvrtki Europe po izboru cijenjenog Financial Timesa, na kojoj su se našli kao jedina netehnološka kompanija.

Kao razloge navode domaće namirnice s lokalnih polja - junetina dolazi s hrvatske farme, pecivo iz okolice Zagreba, krumpir iz Like, sir iz Podravine, kobasica iz Slavonije, tartufi iz Istre, panceta iz Dalmatinske zagore…Pored izvrsnih junećih burgera, Submarine se ističe i sa izvrsnim veganskim opcijama, uključujući salate pune proteina i vegan pljeskavice. Portal ističe kako Submarine nudi desetak ukusnih opcija, no za neodlučne, preporučaju slidere - tri mini verzije njihovih najpopularnijih burgera.

“Ovo priznanje nam dolazi u pravom trenutku, na naš deseti rođendan, u trenutku kad pripremamo otvaranje novih lokacija, kako bismo naše gourmet burgere omogućili i građanima drugih gradova u Hrvatskoj. Nagrade su nam uvijek vjetar u leđa, vjetar koji nas gura naprijed. Ali, nagrada ne bi bilo da iza njih ne stoji više od 200 vrijednih zaposlenika, koji svaki burger pripreme s ljubavlju. I možda je sada pravi trenutak da kažem jedno veliko HVALA. Hvala svim kolegicama i kolegama, uz koje smo rasli i koji su bili karika u lancu da postanemo najprepoznatljiviji hrvatski brand craft burgera. Na kraju dana, naš je moto ‘Submarine su ljudi’, a mi slobodno možemo reći da su naši ljudi zlata vrijedni”, rekao je Dragoljub Božović, CEO i su-osnivač tvrtke Submarine.

Submarine je i ovom nagradom dokazao da je više od samih burgera - njihova filozofija poslovanja koja se temelji na domaćim namirnicama i održivom poslovanju omogućila im je titulu najboljih.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije