Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
optička varka

Platila ogroman iznos za sobu s pogledom na more pa se razočarala: 'Nikada nisam bila ovako prevarena!'

TikTok
21.05.2024.
u 14:30

Pravi pogled nije ni blizu bio lijep kao onaj kojega su predstavili u oglasu

Influencerica Clarisa Murgia platila je veći iznos za sobu u hotelu zbog spektakularnih pogleda na more koje je nudila u oglasu. Ali kada je stigla u hotel i kada joj je pokazana soba, brzo je otkrila da njeni prekrasni pogledi s balkona na kojima se vidi plavo more, jedrilica i planinski lanac nisu onakvi kakvima se čine, piše Daily Mail.

Umjesto toga, golemi plakat s morskom obalom bio je zalijepljen na zid zgrade ispred njezina prozora, a cijeli je pogled na more bio jedna velika prevara.

VEZANI ČLANCI:

Dok je snimala, Clarisa je pokazala kako iz jednog kuta poster izgleda baš kao pravi pogled. Ali dok se skreće u stranu, snimka pokazuje da je to samo golema slika s druge strane prljave uličice.

Pravi pogled je raspadnuti bijeli zid i nizovi bijelih prozora s rešetkama. Podijelila je video goleme prijevare na TikToku u isječku pod nazivom 'Očekivanje vs. stvarnost'. "Netko je iznajmio sobu s pogledom na more. Osjećam se prevareno, ljudi. Nitko me dosad nije ovako prevario", rekla je Calrisa.

@clarisamurgia Espectativa vs realidad 😂 #italia #parati #italy #paratiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii #beach #playa #spiaggia #mare #vacanza #estate ♬ Risa Exagerada - Kosovo inefi

Video je brzo prikupio više od 3 milijuna pregleda, a gledatelji su se nasmijali njezinoj nesretnoj situaciji. Jedan korisnik TikToka napisao je: "Zato uvijek gledam lokaciju kako ne bih pogriješio." Netko drugi je komentirao: "Čak ni moj bivši nije toliko lagao", a treći je dodao: "Moja sreća u životu sažeta je u ovom videu." 

"Dakle, nisu lagali, to je pogled na more", našalio se netko. "Moraš im dati priznanje za kreativnost, ovo je genijalno", dodao je netko drugi. "Mene samo zanima kako su se uopće ovoga sjetili", glasio je još jedan komentar. 

Iznenadila se kada je vidjela uslugu koju su joj naplatili u restoranu: 'Nisam znala da to postoji!'

Komentara 1

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
15:29 21.05.2024.

Pa turizam i jest jedna velika prevara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije