Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pitamo vas

PITANJE DANA: Kamo ćete ove godine na more?

Shutterstock
20.05.2024.
u 13:30

Na Jadran ili možda negdje izvan zemlje?

Ljetna sezona i šesti mjesec pred su nam vratima, a mnogi su već odavno počeli planirati godišnji odmor. Iako većinu muče cijene koje svake godine samo rastu, mnogi i dalje cijele godine štede kako bi si na ljeto mogli priuštiti odmor na Jadranu. Jedni na moru imaju svoju kuću, vikendicu ili apartman pa svake godine idu na isto mjesto, drugi svaki put idu u drugi grad na obali, a neki na ljetovanje radije odlaze izvan zemlje. 

Što se tiče ljetovanja kod nas, izbora je zaista mnogo. Na Redditu se svake godine proteže tema gdje je najbolje ljetovati u Hrvatskoj, a odgovori su uvijek različiti. "Makarska rivijera", "Krk, nevjerojatan otok koji oduzima dah", "S Vodicama nikada ne možete pogriješiti", "Istra je prekrasna, pogotovo ako imate automobil na raspolaganju", bili su samo neki od odgovora na temu: "Koje vam je najljepše mjesto za ljetovanje u Lijepoj Našoj?"

VEZANI ČLANCI:

Bilo je i onih koji su tvrdili da je ljetovanje kod nas preskupo. "Žena dijete i ja, hotel 4*, all inclusive s letovima 2700 € na Mallorci", napisao je jedan muškarac, na što mu je jedna žena odgovorila da ona s mužem i djetetom ljetovanje na Braču, bez prijevoza, plaća 3200 eura. "Idem u Italiju u hotel s agencijom. Ispalo mi je jeftinije nego kod nas u neki apartman", tvrdio je još netko. 

A sada pitamo vas, kamo ćete vi na more ove godine? 

Ovo su najpovoljnije europske destinacije za odmor u dvoje – naši susjedi dominiraju ovom listom! 

Komentara 4

SD
sdragan
14:05 20.05.2024.

U Grčku Brate...Zna se gdje su najljepše plaže i more...

MA
marinkulic
14:51 20.05.2024.

Na Brač kod svojih kao i uvijek. Prilika da ih vidim jer sam daleko. Objektivno, iznajmljivači previše kalkuliraju, pa čak i ovdje gdje živim kada predložim Jadran nisu oduševljeni. Nije sve u cijeni. I prošle godine mnogi nisu prošli kako su kalkulirali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije