Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobro je znati

Kulinarski trik koji je oduševio mnoge: Ogulite koru krumpira i napravite pire - u samo jednom potezu!

Shutterstock
22.05.2024.
u 06:00

Stručnjakinja za hranu Azure MacCannell podijelila je jednostavan trik koji vam omogućuje da uštedite vrijeme

Pire krumpir jedan je od najboljih priloga koje možete dodati svojoj večeri, ali njegova priprema često oduzima puno vremena. Naime, možete provesti dugo vremena pripremajući krumpire sjeckanjem i guljenjem prije nego uopće dođete do faze kuhanja i gnječenja. Međutim, jedna žena vjeruje da postoji mnogo bolji način za to, piše Mirror. 

Azure MacCannell, koja objavljuje online kao @livecomposed, pronašla je trik za uklanjanje kore i zgnječenje krumpira u jednom potezu, štedeći vam dragocjeno vrijeme kuhanja, a sve što trebate je stalak za hlađenje hrane.

VEZANI ČLANCI:

U videu koji je dobio više od 22.000 lajkova kuharska stručnjakinja kuha krumpir koji je prerezala na pola s korom. Kad su bili gotovi, izvadila ih je i počela gurati kroz rešetku stalka za hlađenje. Kora krumpira ostala je na rešetki, dok je pire krumpir izašao u zdjelu ispod.

"Možemo li se svi složiti da moramo prestati guliti krumpire? Samo kuhajte s kožom i gurnite kroz rešetku stalka za hlađenje. Samo dodajte maslac ili margarin i još malo zgnječite kako bi jelo bilo kompletno", rekla je.

@livecomposed Potato peeling hack just in time for Thanksgiving! #cookinghack #cookinghacks #potatopeeling #potatohack #potatoes ♬ My Love Mine All Mine - Mitski

Ali ako volite ljuske krumpira, ne morate ih baciti. Korisnica TikTok-a predložila je da se "kožice" stave u fritezu na vrući zrak kako bi se umjesto toga napravila hrskava grickalica. 

Gledatelji su ostali zapanjeni trikom koji je uštedio vrijeme dok su je u komentarima hvalili što ga je podijelila. Jedan korisnik je napisao: "Sviđa mi se ova ideja!!! Hvala za dijeljenje!! Jedva čekam ovo isprobati!" Drugi je dodao: "Ooo dobra ideja", dok je treći komentirao: "Jutros sam to napravio – tako je dobro funkcioniralo! Hvala." Još jedna korisnica je komentirala: "Hvala na ovom triku! Promijenio mi je život!"

Kako pravilo ocijediti tjesteninu? Ovaj video izazvao je burnu raspravu!

Komentara 1

Avatar krkcro
krkcro
07:30 22.05.2024.

Šta ti je pola bi ih dobilo depresiju a ona druga polovica bi bila u šoku da vide u kojem stvarnom svijetu žive

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije