Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
postavio je ultimatum

‘Bivša žena me ostavila zbog najboljeg prijatelja: Sada ih moji roditelji žele pozvati na zabavu’

Shutterstock
22.04.2023.
u 21:59

Kaže da su njegova bivša supruga i njegov bivši najbolji prijatelj u braku tri godine, te da imaju jednogodišnju bebu koju njegovi roditelji žele upoznati

Susret s bivšim ili bivšom može biti jako neugodan, a pogotovo ako niste prekinuli u najboljim odnosima. Stvari mogu postati posebno zbrkane ako su vaši roditelji još uvijek bliski s njima i oni aktivno i dalje žele provoditi vrijeme s vašim bivšim ili bivšom, unatoč tome što znaju sve što se dogodilo. Tako je jedan muškarac ostao zbunjen kada su njegovi roditelji pozvali njegovu bivšu suprugu i bivšeg najboljeg prijatelja, koji su odlučili biti zajedno nakon što su se oni razveli, na vrtnu zabavu na koju će i on doći. Bio je toliko šokiran priznanjem svojih roditelja da je zahtijevao da ne budu pozvani, ali oni su bili nepokolebljivi u svojoj odluci i htjeli su da par prisustvuje, piše Mirror.

Čovjek je htio znati je li u krivu što je svojim roditeljima postavio ultimatum. Na Redditu je napisao: "Ja sam razveden od svoje bivše supruge Elle četiri godine. To nije bila lijepa stvar i nismo se rastali u dobrim odnosima. Ona i moj bivši najbolji prijatelj Silas u braku su tri godine i imaju jednogodišnju bebu. Moji roditelji i Elleini roditelji bili su dugogodišnji obiteljski prijatelji i to nije prestalo nakon našeg razvoda. Moji roditelji sada organiziraju 'vrtnu zabavu' što im je samo izgovor da se podruže i ogovaraju s ostalim starijima. Bio sam u posjetu roditeljima kad su mi rekli da će Silas i Elle biti u gradu i da su pozvani na vrtnu zabavu jer jedva čekaju upoznati bebu."

No, muškarac nije bio baš zadovoljan što je par pozvan, jer nije želio vidjeti svoju bivšu ženu i bivšeg najboljeg prijatelja, pa se osjećao kao da nema drugog izbora nego ponuditi ultimatum, ali oni su odbili. Nastavio je: "Rekao sam im ne da ne mogu doći. Moji roditelji nisu popustili i rekli su da neće biti dovoljno nepristojni da povuku pozivnicu nakon što su Elle i Silas pristali. Rekao sam da nitko ne želi svoju bivšu ženu kod svojih roditelja na zabavi. Moji su roditelji rekli da mogu biti pristojan jedan dan jer stvarno žele upoznati bebu i popričati s njima."

Postavio im je ultimatum da može doći on ili oni jer on ne želi prisustvovati ako oni dođu. Roditelji su ga nazvali bezobraznim jer ih natjerao da izaberu jer Silas i Elle to nisu pitali, i rekli su mu da Elleini roditelji sada mogu loše misliti o njima.Muškarac je korisnike na Redditu tražio savjet, te ih je pitao je li on u krivu u ovoj situaciji.  No, muškarac je kasnije priznao da je prevario svoju bivšu ženu, dok je ona prolazila kroz određeni medicinski problem, što je ubrzo promijenilo percepciju ljudi o situaciji.

Jedan je napisao: "Varao si svoju ženu i svi su stali na njenu stranu. Nije me briga je li to bio samo poljubac. Varao si i iz onoga što si nam rekao, ona nije, samo misliš da jest jer je brzo nastavila dalje." "Odabrali ste izlaziti s kćeri obiteljskih prijatelja, a zatim ste je odlučili prevariti. Ne možete očekivati ​​da će je vaša obitelj potom izbaciti. Oni je čak ni ne poznaju preko vas. Vi je poznajete preko njih. Dobrodošli na posljedice svojih vlastitih postupaka", komentirala je druga osoba. Treća osoba je dodala: "Ti si u krivu i zapravo bih rekao istu stvar čak i da nisi varao. S obzirom na okolnosti, bilo bi nerazumno očekivati ​​da roditelji odbace bivšu ženu osim ako njezino je ponašanje bilo super nečuveno i grozno. Imaju neovisan odnos s njom koji im je vjerojatno vrlo važan. Ako ti je to toliki problem, ostani kod kuće."

Snimka svadbe: 'Svekrva je došla u vjenčanici, trebala sam tada shvatiti da slijedi i razvod'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije