Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije odustala

Bila je slijepa tjednima nakon tetoviranja očnih jabučica: 'Bilo mi je teško, ali opet sam to napravila'

@amberluke666
21.05.2024.
u 12:30

Prvi put je tetovirala oči prije sedam godina, ali je ostala slijepa na tri tjedna kao rezultat postupka - koji je opisala kao ‘najbrutalniju mučnu agoniju’ koju je ikada doživjela.

Žena, koju mnogi smatraju najtetoviranijom ženom u Australiji, tvrdi da je bila slijepa tri tjedna kada je dala tetovirati očne jabučice svijetloplavom bojom, a sada je to ponovno učinila sedam godina kasnije. Amber Luke, koja je na internetu poznata i kao 'Dragon Girl', potrošila je nevjerojatnih 170.000 eura na tetovaže i modifikacije tijela, a u objavi podijeljenoj na Instagramu otkrila je da je ponovno otišla pod iglu kako bi obojala očne jabučice, piše Mirror.

Amber je već imala bjeloočnice obojene jarko plavom bojom, ali sada su joj dodani crni krugovi kako bi joj oči izgledale ‘poput oceana’. Objasnila je da je prvi put tetovirala oči prije sedam godina, ali je ostala slijepa na tri tjedna kao rezultat postupka - koji je opisala kao ‘najbrutalniju mučnu agoniju’ koju je ikada doživjela.

 

Napisala je u objavi: ‘Dopustite mi da vam ispričam priču; onu o osobnoj ustrajnosti i vraćanju onoga što je vaše. Bila sam slijepa 3 tjedna nakon svoje prve modifikacije tijela - prije 7 godina. To je samo po sebi bila najbrutalnija mučna agonija koju sam proživjela do ovog datuma sada...pitate se, zašto bi to, dovraga, ponovila?’. 

‘Za ovaj točan trenutak - za ovaj točan osjećaj i emocionalnu povezanost. Čekala sam 7 dugih godina da doživim ono što sam jučer učinila... i ne bih vjerovala nikome osim svom dobrom prijatelju @gattoo_moreno - s kojim sam u kontaktu već 6 godina. Gattoo se pobrinuo da budem u najboljim rukama - i bio je 100% u pravu. Od prijave na zahvat do naknadne njege i brige o mojoj boli; ponovno sam se osjećala kao čovjek. Ne mogu dovoljno zahvaliti tebi i tvom timu što si doputovao ovamo da me upoznaš i dopustio mi da iskusim ono što sam zaslužila prije 7 godina’. 

VEZANI ČLANCI: 

Amber je riječi popratila videom koji prikazuje njezino oko u krupnom planu, a komentatori su je podržali. Mnogi su joj rekli da im se sviđa kako joj oči izgledaju s novom bojom, a neki su je nazvali ‘hrabrom’ što je to ponovno učinila nakon svog prethodnog iskustva.

Jedna je osoba napisala: ‘Izgleda tako cool. Drago mi je da ste ovaj put imali bolje iskustvo’. Drugi je dodao: ‘Ovo je tako nevjerojatno!! Konačno si dobila iskustvo koje si željela i možeš traumatično iskustvo ostaviti u prošlosti’. 

VEZANI ČLANCI:

Prema WebMD-u, postoje brojni rizici tetoviranja očnih jabučica, uključujući gubitak vida, infekcije, upale i u teškim slučajevima gubitak očne jabučice. Sigurnija alternativa tetoviranju očne jabučice je kupnja kontaktnih leća u boji.

Tetovirala si je očne jabučice kako bi bile ljubičaste boje: 'Ljudi mi se rugaju, ali mi tetovaže daju samopouzdanje'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije